- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka #36685 üzenetére
Így alakult. Azért neked címeztem, mert ilyesmiről beszéltünk épp. Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás", bár nekem mindegy h neked hogy tetszik
(#36686) sheratan nekem ilyent valami elcseszett driver miatt csinált. Mostanában elég jól működik köszönhetően egy külsős fixnek, de lehet egy próbát tenni a unity2d-vel is. Ahogy nézem egész szépen alakul az is.
(#36687) aag a gnome2 panel nem majmolás? A "gnome" vagy "kde" menü? Az ikonos asztal? A dokkok, screenlet-ek, taskbar, tray, a compiz, meg minden...? A dash, lencsék, indicatorok, windicatorok, meg ez a fél-dokk legalább egyedibb az eddigiektől. Most épp a global menü szúrja a szemed, amikor sokan már rég ezt használják?
A béta feeling meg eddig is sajnálatos jellegzetessége volt az LTS-közi kiadásoknak. A mavericktől is a falra másztam az első hónapban, de most ahogy bepróbáltam a f15-öt, az sem volt egy pillanatra sem jobb. Sőt ott még most is olyanokkal kellett szórakozni, amit a bubi évekkel ezelőtt leküzdött.
Valós választási lehetőséged meg ezernyi van. Amikor feature freeze lett, nem volt érdemi gnome3, azért nem került bele, az oneiric-ben viszont azt tippelem, hogy ott lesz a gs is. Amellett ott az xfce, ami simán átveszi a gnome2 helyét azzal a különbséggel, hogy egy p8400-as procival meg egy hd3470 gpuval a scrollozás nem fog akadozni. De lehet kde-t is használni, vagy puppy/hannah montana linuxot is
Ezek mind olyan érvek, amikkel semmit nem lehet magyarázni. Most éppen egy saját look&feel kialakításán dolgoznak, és biztosra veszem, hogy az elkövetkező években sokat fog Shuttleworth kilincselni kormányzati/oktatási felhasználási lehetőségeket keresve. Az h bloody stevie mit használ a krízis 5 alá, vagy a vörösszemes fotóbolthoz...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest