Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ehhh. leszedtem az xorg drivert.van direct rendering.100fps-t dobott a gépen így már 1400fps és a videok is jol mennek most.kopkop.nem értem.pedig ugy emlékszem tegnap is csináltam igy de akkor nem volt jo a video.Mind1 a lényeg, h minden van most amit szeretnék
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész
a konzolt is kezdem megszeretni és egyre jobban látom már mit is szeret benne az a sok linux felhasználó.Mégegyszer köszi mindenkinek!

Na most jön a Beryl
-
vamzi
senior tag
akár az alap lejátszó ami az ubuntuban van(totem média lejátszó), és akár a vlc media player(én ezt pártolom)ez pedig hogy milyen kimenetet használ, háth passz, nem is nagyon értem a kérdést, de turizok kicsit a 2 progiban és ha találok valamit megirom.most kicsit keresgélek leírásokat, h xorg nélkül hogyan is kellene futásra birnom a videot

Aktív témák
- EAFC 26
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V2 - origami
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész