- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egérpad topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
ehhh. leszedtem az xorg drivert.van direct rendering.100fps-t dobott a gépen így már 1400fps és a videok is jol mennek most.kopkop.nem értem.pedig ugy emlékszem tegnap is csináltam igy de akkor nem volt jo a video.Mind1 a lényeg, h minden van most amit szeretnék
a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész
a konzolt is kezdem megszeretni és egyre jobban látom már mit is szeret benne az a sok linux felhasználó.Mégegyszer köszi mindenkinek!

Na most jön a Beryl
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a ra2 még mindig szaggat ha az egérmutatót mozgatom, de már kezdek beletörődni, uh már nem látom annyira fontosnak
azt hiszem elkezdem testreszabni kicsit a gép kinézetét, uh ne is menjetek messzire
és mindenkinek megköszönöm a segítséget, sokat tanultam az elmúlt hétben és egyre jobban tetszik a linux és már nem is tűnik annyira bonyolultnak az egész