Aktív témák
-
harry
veterán
Én azon akadtam ki telepítésnél, hogy van egy web-start (?) install megoldásuk, vagyis neten egyet kattintok, majd elindul a letöltés, betölt egy csík, majd eltűnik, és... ennyi. Nincs új képernyő, fagyás, hibaüzenet, semmi (terminálból meg ezt ugye nem indíthatom, lévén webes, csak a .jar fájlt, aminek megvan a módja, csak épp leírva nincs az oldalukon).
Én az Abev kapcsán a támogatást és a user dokumentáció hiányát látom problémának... ha lett volna egy hibaüzenet legalább, illetve leírják neten, hogy a .jar fájl miképp telepíthető, megoldom hosszas keresgélés és próbálgatás nélkül is. És ennyi legalább elvárható egy ilyen szintű progitól (amúgy van doksi, ami kb annyiból áll, hogy kattintsunk kettőt, majd nyugodtan fogadjuk el, amit kiír, next, next, finish...).upszilon: "valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. "
... mit értesz gyakorlati munka alatt? Gond nélkül lehet rajta pl. programozni, képeket szerkeszteni, gépeket virtualizálni, szervereket futtatni, doksikat és prezentációkat írni, levelezni, stb.
Attól, hogy néha 1-2 programmal gondok merülnek fel (és azok sem általános jellegűek, mindenkinél), nem lesz alkalmatlan munkára. -
upszilon
őstag
akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)
Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest