Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
A flash-el nekem nincsenek problémáim, a legújabb Operával még a kattintásos bug is megszűnt. A 32 bites azért is lehet éppen ugyanolyan jó, mert PAE kernellel 64 GB-ig kilehet tolni a memóriakezelést, de egyes helyzetekben azért a 64 bites gyorsabb, mégha nem is átlagos napi használatnál.
(#29348) ntomka: Gratulálok, jó döntés volt.

Egyébként én is felraktam a Kubuntut (Maverick) ide a másik vinyómra, és bár annyira nem rossz, találkoztam néhány idegesítő buggal, de ami a legjobban zavart, az a panel elrejtésének és megjelenítésének animációja, ami borzalmasan lassú. Viszont érdekes mód a görgetéses képernyő eltűnéses dolog meg nem jelentkezett, ki érti ezt... -
ntomka
nagyúr
A flash mind 32 és 64 biten problémás linuxon, de ez az adobe sara, nem a linuxé. Létezik béta állapotú 64 bites flash player linuxra, egyébként meg a 32 bites is telepíthető tárolóból 64 bitesre. Használat közben nem veszed észre, hogy nem natív 64-es a lejátszó. Ez inkább elvi probléma.
(#29347) yanna: Helyes!

Én meg jelentem: véglegesítettem a Gnome telepítésem és felhagytam a KDE kilengésemmel.
Talán egyszer, ha a Kwin utoléri sebességben a Compizt, ami nem valószínű, mert a 0.9-es Compiz még gyorsabb lesz a teljes újraírásnak köszönhetően, ha minden igaz. 
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Windows Insider Program
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 179 - 180 - 189 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán egyszer, ha a Kwin utoléri sebességben a Compizt, ami nem valószínű, mert a 0.9-es Compiz még gyorsabb lesz a teljes újraírásnak köszönhetően, ha minden igaz.