Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Nekem is simán felment így. Bár én előbb legyalultam ami fenn volt, majd apt-al felraktam az openoffice.org-ot, majd hozzá synapticból a magyar nyelvet + ami kell hozzá.
De a 3.2.1-es hunspell-hu igencsak ütközik a thunderbird telepítéssel, vagy ez, vagy az
Szerk: Az acpid-t nem bántotta.
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
most megcsináltam megint, és most működik. bár elsőre dobott egy ilyen hibát:
E: /var/cache/apt/archives/openoffice.org-gnome_1%3a3.2.1-3_i386.deb: trying to overwrite '/usr/lib/openoffice/basis3.2/program/gconfbe1.uno.so', which is also in package openoffice.org-gtk 1de aztán mégegyszer ráeresztve a synapticot befejezte végülis hiba nélkül, úgyhogy most örülök

a software sources-ban lehet választani szervert, ott állítottam valamit, mert azok a cuccok is lassan jöttek, amiket az ubuntu-s tárolókból szedett. de gyanús, hogy a wifi a lúdas, mert ennél a kapcsolatnak 3-4-szer többet kellene tudnia.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest