Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Kendek #28077 üzenetére
Nekem is simán felment így. Bár én előbb legyalultam ami fenn volt, majd apt-al felraktam az openoffice.org-ot, majd hozzá synapticból a magyar nyelvet + ami kell hozzá.
De a 3.2.1-es hunspell-hu igencsak ütközik a thunderbird telepítéssel, vagy ez, vagy azSzerk: Az acpid-t nem bántotta.
-
törölt tag
válasz
Kendek #28077 üzenetére
most megcsináltam megint, és most működik. bár elsőre dobott egy ilyen hibát:
E: /var/cache/apt/archives/openoffice.org-gnome_1%3a3.2.1-3_i386.deb: trying to overwrite '/usr/lib/openoffice/basis3.2/program/gconfbe1.uno.so', which is also in package openoffice.org-gtk 1de aztán mégegyszer ráeresztve a synapticot befejezte végülis hiba nélkül, úgyhogy most örülök
a software sources-ban lehet választani szervert, ott állítottam valamit, mert azok a cuccok is lassan jöttek, amiket az ubuntu-s tárolókból szedett. de gyanús, hogy a wifi a lúdas, mert ennél a kapcsolatnak 3-4-szer többet kellene tudnia.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest