Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Egyébként neked/nektek mi a frászért kell dedikált videókártya a gépbe? Nagyon frankó integrált GPU-kat csinál mostanság az AMD. Én amint teljesen átváltottam Ubuntura/"Linuxra", dobtam is ki a 4850-emet a gépből, csak felesleges fogyasztó volt. Sőt, egy csomó pénzt megspórolok az ilyen komoly kártyákon.

(#27159) frescho: közben sikeresen megoldottuk a dolgot, működik már a gyorsítás. Jah, olvastad is már, köszi.

(#27160) Vladi: Rajta, rajta, már alig várom, hogy olvashassam!

-
Vladi
nagyúr
válasz
body007
üzenetére
link
Ati kártyák régóta tudják, hogy ha nincs terhelés, akkor leveszi a gpu és a ram órajelét. Ezt fglrx tudja, radeonhd csak részben. A gpu-t biztosan leveszi, a ram pörög tovább. De lassan de biztosan meglesz ez is.(#27157) PuMbA:
25-ös kernel... mire a nagy kapkodás?

Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest