- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
body007
üzenetére
Az Smplayer-rel szépen működik, betölti a feliratot is egyből, ráadásul még anno windows alatt is használtam, tehát még ismerem is..
Viszont elég rafináltan kellett beállitani, hogy a megadott formátumú videókat alapból ezzel nyissa meg, hiába választottam ki a listáról, a következő inditáskor már a médialejátszóval inditotta, (ez talán még idegesitőbb volt, mint a feliratfájl kiválasztása...
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember... 
Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember...