Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
body007
üzenetére
Az Smplayer-rel szépen működik, betölti a feliratot is egyből, ráadásul még anno windows alatt is használtam, tehát még ismerem is..
Viszont elég rafináltan kellett beállitani, hogy a megadott formátumú videókat alapból ezzel nyissa meg, hiába választottam ki a listáról, a következő inditáskor már a médialejátszóval inditotta, (ez talán még idegesitőbb volt, mint a feliratfájl kiválasztása...
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember... 
Köszönöm a segitséget.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Pedig a kiválasztómenü fejlécében az van, hogy az "xyz.avi és az összes avi" formátumú video lejátszása ezzel...----->viszont nem adtam fel ilyen könnyen..., ha a jobb egérgombbal a fájl tulajdonságainál állitom be, hogy mivel játssza le, ott működik, és alapból az smplayert használja, pedig ugyanazt kéne csinálnia mindkét beállitás esetében... Vannak itt furcsaságok, de legalább gondolkodik az ember...