Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- LG 24GM77 monitor: játékos lélekkel játékos lelkeknek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A 9.10-es használatom tapasztalatait is belevettem, bár most már a 10.04 előzetes kiadását használom. Fglrxet csak az előbbire tudtam rakni, mert utóbbival nem is kompatibilis jelenleg még, de ott is tudtam már nyílt drivert is használni kis mókulással. Nyílt meghajtóval mindig jó volt, és most is jó, de az fglrxel nagyobb frissítések után (új kernel, ilyenek) valami történt, nem jött vissza felfüggesztésből. Viszont egy újrahúzás, ami csak egy-két pillanat meg egy restart, segített rajta mindig.
Nos, amit viszont észrevettem, és erre mondtam a BIOS-os dolgot, ha engedélyezem a Repost Video on STR Resume [This feature allows you to repost video on STR resume. (STR refers to suspend to RAM)] funkciót, akkor nagyobb eséllyel tér vissza rendben álmaiból. Persze elképzelhető, hogy ilyen állítási lehetőség nálad nincsen.
Aktív témák
- Diablo IV
- Micro Four Thirds
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest