Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Látom közben ráleltél a plugines megoldásra. Amúgy nem, nálam nem megy a lejátszás a böngészőben, nem is telepítettem semmilyen plugint, főleg, hogy Operát használok, ott a Firefoxos beállításokkal nem mennék sokra. Én a letöltős majd lejátszós megoldást használom, ha nagy ritkán szükség van rá.
A Firefoxban a jobb egérgomb megnyomására mindig előjön egy menü, próbáld meg úgy akkor, hogy a szövegnél kattintasz és ott biztosan előjön. Ugyanúgy, a View Page Info-ra kattints, majd a Media fül alatt megtalálod a keresett címet. Vagy akkor a menüsávnál Tools -> Page Info, esetleg Ctrl+I (i).
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni sajnos...
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest