Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem kell varázsolni fekete ablakban semmit. Mielőtt leírtam volna a megoldást, előtte természetesen teszteltem, és jó volt. Más megoldást nem tudok, én így szoktam csinálni, ha Windows Media Video van beágyazva. Nekem is csak az Ubuntu Restricted Extras van fönnt, nem is kért pluszba semmit hozzá.
Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst.#22338: Firefoxban a videó helyére jobbegérgomb, View Page Source, majd kikeresed a címet.
Vagy ennél egyszerűbb, ha a View Page Infót választod és a Media fülnél megtalálod, Embended típusút kell keresned.
Aktív témák
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Macska topik
- 3DMark 11 eredmények
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest