Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem kell varázsolni fekete ablakban semmit. Mielőtt leírtam volna a megoldást, előtte természetesen teszteltem, és jó volt. Más megoldást nem tudok, én így szoktam csinálni, ha Windows Media Video van beágyazva. Nekem is csak az Ubuntu Restricted Extras van fönnt, nem is kért pluszba semmit hozzá.
Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst.#22338: Firefoxban a videó helyére jobbegérgomb, View Page Source, majd kikeresed a címet.
Vagy ennél egyszerűbb, ha a View Page Infót választod és a Media fülnél megtalálod, Embended típusút kell keresned.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Mesterséges intelligencia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- SzoftverPremium.hu
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest