- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Hát állítólag hiába rakót fel tűz falat mégis lenyúlták a jelszavait Úgy vete észre hogy pár napig nem lépet be a honlapokra amin regisztrálva volt de a honlap azt jelezte hogy használta sőt valamikor be sem engedte azt jelezte hogy (Te már beléptél ) meg állítólag az ö nevében írógátak sőt néhol ki is tiltották Eböl ö ara gondolt hogy a Linux biztonsága Sz.. mer eddig ilyen a Windows alatt nem történt vele Az ö állítását írtam le "
-
drachos
tag
Köszönöm, találtam egy tesztet (tényleg sok van
) ami ezt adta eredményül:
####################################
hdparm Timed Disk Reads:
Disk To Read: /dev/sda56.02 MB/s
55.96 MB/s
55.86 MB/s
56.08 MB/s
55.92 MB/sAverage: 55.96 MB/s
#####################################Ezek szerint a HDD olvasási sebességével minden rendben van linuxon? Mert akkor windows re-install lesz. Ott max 4MB/s-ot kapok. Létezik, hogy valami vírus/program/akármi miatt az xp ennyire gajra menjen, hogy képtelen normálisan kezelni a HDD-t? (bocsi, ez már félig off, tudom, hogy itt megvan a vélemény a windows-ról, de fontos lenne, mert garis a HDD, és ha van rá esély, hogy a HDD a ludas, visszaviszem)
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest