Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
róland
üzenetére
Ezen természetesen már igen. Ez a lap volt ami alpján 2 napot kinlódtam, hogy a 3945-ös intel kártyát iwlwifi-vel rábírjam a master módra, de nem segített..
Aztán mivel ez az általad linkelt lap is és ez a lap is a broadcom 43xx-es kártyákat mind a master módban működők közé sorolja, azért cseréltem vissza a laptopba az intelt, az atomba pedig a broadcom-ot..
Illetve azért, mert a wl-500gP routerben a BCM4318.as működik, viszont a WL500W-ben pedig ez a 4321-es chip-re épülő kártya van.
Igaz ez mindkettő miniPCI és nem miniPCI express kártya.. Lehetséges lenne, hogy nem a chip számít, hanem a kártyán lennie kell még pár dolognak ahhoz, hogy működjön masterben? Azért ekkora batár nagy a WL500W-ben levő kártya? Pedig abban még nem is 2 sávos rádió van...felora
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?
Én eredetileg az Atheros AR5BXB72 kártyáját néztem ki, ami az Apple Airport Extreme néven MAC-ekben is van, csak kicsit drága próbálkozás, mert itthon 14eFt-ért lehet kapni a kinti 20$-okkal szemben..
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: Abban a kártyában milyen chip volt? n-es volt, vagy csak g-s?