Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Objektívek topikja
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
megint csak egy újratelepítéssel lehet majd megcsinálni
Igen, én akkoris egyszerűbbnek, gyorsabbnak láttam az újratelepítést, ha túl sok beállítást kellett volna visszacsinálni a default beállításra. Persze le tudom menteni a prtíciót és vissza tudom rakni, de nem sokkal több törölni a partíciót és újrahúzni a rendszert. Később, mikor már rengeteg dolog lesz rajta, csak a mentés jöhet szóba. Egyébként eddig csak egyetlen olyan partíciómentőt találtam, ami az elfoglalt területet volt képes menteni. Azt is először föl a winre, majd cd-re, pendrájvra kiírni a bootolni képes szoftvert. Szóval linuxra az én ismereteim szerint nettó partíciómentésre csak ez a jó. Ha tudtok mást, esetleg ingyenest, ami szintén "kívűlről indul" és nettót ment, ne kíméljetek!

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest