Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
lapa
veterán
hát nem is tudom. az a baj, hogy ez egy htpc-ként használt cucc, emlékeim szerint heteket közdöttem anno, mire a dvb-s meg a vidik meg hangok működni kezdtek. most is csak azért mertem hozzányúlni, mert nagyon kéne a Sketchup és mert elhomályosult már az orbitális szívások emléke.
tekintsd ezt egy produktív szervernek, úgy gondolom a legbiztosabb megoldás egy régebbi verzió visszaállítása lenne. csak azt nem tudom mit és hogyan nyomjak vissza a backup tgz-ből. meg vagyok győződve róla, hogy a hibakeresés előbb-utóbb zsákutcába torkollana. futnia kéne a tévének még ma, holnap reggel meg dolgoznom kellene a gépen, igen kényelmetlen notival hekkelni.
a modeline-k már felül lettek írva az eredeti /etc/X11 visszatöltésekor ha jól értem ez az xorg.conf file. ez még mindig nem elég, odáig jut el, hogy szürke képernyő fekete kereszttel. utána ctrl - alt - bksp mert semmise lesz belőle.
korábban olyan volt, hogy boot és a grafikus felület elhullása után ctrl - alt - F n billre semmitse kaptam, még a monitort se kapcsolta be. gondolom mert akkor nem volt benne egy fia fewlbontás sem. most viszont igen, csak még mindig nem megy vmiért...
ja, ati 3450 hd vagy mi.
Aktív témák
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hell is Us - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest