- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
lapa
veterán
hát nem is tudom. az a baj, hogy ez egy htpc-ként használt cucc, emlékeim szerint heteket közdöttem anno, mire a dvb-s meg a vidik meg hangok működni kezdtek. most is csak azért mertem hozzányúlni, mert nagyon kéne a Sketchup és mert elhomályosult már az orbitális szívások emléke.
tekintsd ezt egy produktív szervernek, úgy gondolom a legbiztosabb megoldás egy régebbi verzió visszaállítása lenne. csak azt nem tudom mit és hogyan nyomjak vissza a backup tgz-ből. meg vagyok győződve róla, hogy a hibakeresés előbb-utóbb zsákutcába torkollana. futnia kéne a tévének még ma, holnap reggel meg dolgoznom kellene a gépen, igen kényelmetlen notival hekkelni.
a modeline-k már felül lettek írva az eredeti /etc/X11 visszatöltésekor ha jól értem ez az xorg.conf file. ez még mindig nem elég, odáig jut el, hogy szürke képernyő fekete kereszttel. utána ctrl - alt - bksp mert semmise lesz belőle.
korábban olyan volt, hogy boot és a grafikus felület elhullása után ctrl - alt - F n billre semmitse kaptam, még a monitort se kapcsolta be. gondolom mert akkor nem volt benne egy fia fewlbontás sem. most viszont igen, csak még mindig nem megy vmiért...
ja, ati 3450 hd vagy mi.
Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest