- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dr_strange #14587 üzenetére
hmm, valóban, csak én a grafikus felületét néztem, és ott az elején csak egy darab forrás egy egy darab célkönyvtárat lehet megadni egy profilhoz.
Batman: hú, ez jó kimerítő volt, köszi!
azt a simple backup suite-ot próbátlam, de az nem akar rendesen menni nálam valamiért...
igazából nem kell olyan nagyon komoly program, ez csak a saját gépem mentésére szolgál, de majd átnézem a lehetőségeket.floatr: azt mondod?
pedig akartam adni az új verziónak egy esélyt így a nagyobbik vinyó beüzemelésével. eddig nagyon nem jött be a KDE, egyszerűen nem tudtam megoldani benne dolgokat, amik gnome alatt egyből mennek. biztos csak időt kéne rászánni, de mégis...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest