Hirdetés
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Most még nézegettem. Úgy látom, hogy a munkamenetek részben ha szerkesztjük az induló programokat/szolgáltatásokat, akkor ubuntu nem képes több parancsot futtatni.
Emiatt az általam javasolt sleep xx && parancsot scriptbe kell rakni, és magát a scriptet kell megadni a munkamenetek résznél.
Érthetőbben, a Te esetedben:
nautilusszal hozz létre a home könyvtáradban egy
conky_start.sh
nevű fájlt, aminek a tartalma legyen az alábbi:
#!/bin/bash
sleep 60 && conky;mentsd el, majd add ki az alábbi parancsot (futtathatóvá tesszük a fájlt):
chmod a+x conky_start.sh
Ezt követően a munkameneteknél cseréld ki a conky indítóparancsát conky_start.sh-ra.
Ez pontosan egy perccel késlelteti a bejelentkezést követően a conky indulását. Ubuntuforumon (amit linkeltem is) azt írják, hogy így rendben van.
Esetleg még egy próbát megér, ha így sem megy, akkor még elküldhetem a saját, teljes conky konfig fájlomat, aztán kifogytam...

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Banggood
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest