Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Szia!
Én azzal kínlódom , hogy a conky csak a compiz után induljon el. Intrepid előtt a session-ben volt egy fül, ahol ezzel lehetett játszani, sajnos ez megszűnt.
Mindenestre beírtam a sleep 20 && conky-t a parancshoz, de nem csak a conky nem índult el, hanem a cpu fire applet sem.
Van még valami ötleted? Eleddig itt a fórumon sem tudott senki segíteni, és interneten sem találtam megoldást. Kösz. -
pc-user
senior tag
Szia!
De jó, hogy itt vagy! A WinFast Pvr 2000 tunerkártyát alapból kezeli az Ubi 8.04?
Ha nem, nincs valami egyszerű megoldás egy korábbi kártya beállításához?Az xfce felület kevésbé terheli a cpu-t a Gnome-hoz képest, vagy csak kevesebb memóriával is elmegy?
Előre is köszi.
Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Jogász topik
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest