Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Corsair tápok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mindless
tag
Sziasztok.
Új vagyok az ubuntuval, nagyon tetszik, a rendszer csak szétszopat
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.