Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mindless
tag
Sziasztok.
Új vagyok az ubuntuval, nagyon tetszik, a rendszer csak szétszopat
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első probléma az hogy az egyik partíciót gond nélkül bemountolja de a másikat az istennek se akarja egyszer már sikerült a media-ba be mountolni de reboot után onnan is eltűnt. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy legyen ikonja is kint és meg is maradjon mindíg? A másik meg az X-fi tudom, hogy nem igazán szereti a linuxot a creative láttam egy pár megoldást a neten, de nekem igazság szerint egyik se akar működni mindig csak, kapok egy rakás hibaüzenetet, ha valaki tudja, hogy kell ezt megcsinálni légyszives segítsen.