Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi.
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
Ilyen abszurd dolgokat meg nemakarok beirni gogléba pl: "oldalt futo hirek linux"
habár lehet kidob valamit.. be is irom
Másik problémám, cégnél rendszergazda nem kicsit "lusta" és sajnos szerintem én többet értek hozzá mint ö ami már vicc.(nemtud felrakni linux alá egy müködö xpt.)
Szoval a probléma.: Bekapcsolom a gépet rendszer fölál szépen(ubuntu 7.10), felmegyek firefoxal netre és közbe elinditom netrádiot meg mondjuk 2 honlapot is.. és néha azt csinálja a rendszer hogy gondol egyet és elszürkiti a képet és kikelllönöm a futo programot mert siman nemlehet bezárni. Azt vettem észre hogy ezt akkro csinalja amikor egyszere több helyröl jönnek az adatok netröl és sokmindent kellene betölteni. Esetleg ha van valakinek ötlete osza emg plz mert napja várom a rendszergazdát.
Elöre is tx és a másik kérdésben is várok ötleteket.

SZERK!:
Találtam egy progit gDesklets. Elméletileg ezzel meglehet csinaálni amit mondtam ha esetleg valaki tud más/jobb modszert szoljon plz tx.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
habár lehet kidob valamit.. be is irom