Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
Aktív témák
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.