Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.