Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Simán megy az ubuntu a te konfigodon.
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb. 
Az Ubuntu-nak a Gnome felülete ráadásul grafikailag egyértelműen szebb, mint az elmosódott Lubuntué (LXDE felület).
Az XP grafikai megjelenítése, ránézésre, számomra az XP-é és az Ubuntué közötti, az ubié a legszebb e 3 közül, talán.
Sorry mindenkitől, ha szemmértékem tévedett volna._SZERK.:valaki a wine-t is ajánlja, igen, nálam is nyerő (Lubuntuzom, tehát elvileg Ubuntun is mennie kell, sokak szerint is), sok minden szépen fut, kvázi xp "emu" (tudom, elvileg pontatlan kifejezés rá az emulátor, de ilyesmi).
Aktív témák
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Xubit, Lubi nem szükséges.) Nekem összehasonlíthatatlanul lassabb gépem van, amin a Lubuntu fut épp csak használhatóan, a többi meg mégdöcögősebb.