Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Valamit pluszban telepítettem fel a compizhoz, erre meghalt a docky. ezután töröltem a compizt (helyre akartam rakni az előző hibát), és utána lett kapufa az egésznek. De most szerencsére már megoldódott, visszaállt a rend úgy tűnik.
Olyat szeretnék beállítani, hogy a munkaterületek között válthassak az egér plusz két oldalsó gombjával oda-vissza. Ezt mivel tudom most megvalósítani? 10.10-ben ahogy kockaként lehetett forgatni az asztalt ott meg lehetett oldani. (egyébként erre akartam keresni valamit, így kezdődött az egész bonyodalom)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 90W USB-C töltő
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest