Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
Most egyébként visszamentem megnézni (mert külön partícióra fel van telepítve) a1204-es unitys ubit. Sajnos ott sem jelzi ki a wifi a százalékos értéket. És kb 10 percig kerestem, hogy hol tudom átállítani az ablakok gombjait a baloldalról, a jobboldalra. Nem találtam meg. És még egy parancssori ablakot sem találtam. Ráadásul még mindig össze vannak keveredve a felinstallált és a felinstallálható programok. A felső tálcához sem tudtam hozzányúlni. De a baloldalihoz sem. Namost, ha én 10-20 perc alatt nem találom, akkor tovább nem is keresem. Mondhatod, hogy nekem túl bonyolult. Persze, biztos bennem van a hiba. De én inkább azt mondom, az Unitys ubi egy fos! Ja-és igen, összeomlás-jelentést is produkált. Csak úgy magától. Pedig ez egy alanatúr install volt.
Olvasom, hogy "Az Ubuntu visszatért a gyökerekhez", meg ilyen cikkek. Hogy ezeket milyen fafej hülye-gyerekek írják, azt nemtudom. De egy biztos: Nem a gyökerekhez talált vissza, hanem a józanésztől távolodott el, de piszkosul!

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest