Aktív témák
-
Rájöttem, hol szúrtam el a dolgot. Nem értettem meg magam világosan. Én a backup-al nem a fájlrendszer hibái, vagy a hackerek működése miatti visszaállítást szeretném elérni, hanem kifejezetten a vinyóhalál esetén történő gyors visszaállítás lenne a célom. Ez lehet bad sector, vagy bármi más, de főként bad sector ugye az esélyes. Persze a raid erre való, de nálam erre csak szoftveres lehetőség van és az nagyon terhelné a procit, így ezt nem szeretném, raádásul vinyót sem szeretnék méregdrágán venni most (ugyan olyat, amint az egész cucc van most), ráadásul van megfelelő vinyóm backup-hoz, raid-hez viszont nincs. Ezért kerestem tehát olyan megoldást, amivel az egész vinyótartalmat le tudom menteni, gyorsan visszaállítható formában és nem csak a "változott adatokat", meg a lényeges könyvtárakat, stb-stb., mert ezzel pl. bad sector hiba esetén nem érek túl sokat...
Első körben megpróbáltam csak simán betömöríteni az összes könyvtárat tar-al... Kétszer is... egyszer sem sikerült. Valahol mindig leállt hibaüzenettel, íme:
Van esetleg ötletetek, mi lehet a gond?

Aktív témák
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest