- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Laptopomra raktam Windows 7 mellé egy ubuntu 11.04-et, egyelőre nagy katyvasz az egész, sosem használtam, viszont jó, mert gyors, és amire én használom a laptopot arra bőven elég a linux is. Egy olyan kérdésem lenne, hogy most próbálok nagyobb felbontást varázsolni a beállításokhoz konkrétan 1280x800-at, ez az lcd felbontása, viszont csak 1024x768-at enged. SIS Mirage 3-as gpu van a laptopba, nézegettem neten megoldást, elvileg van driver hozzá, de a linux fájlrendszerébe kellene másolnom 1-2 fájlt, amit nem enged... Konkrétan nem tudok a beillesztésre kattintani. Mi lehet a probléma? Elvileg rootként vagyok, és azzal a felhasználóval, amivel telepítettem?!
Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?
Aktív témák
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?