Hirdetés
Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Laptopomra raktam Windows 7 mellé egy ubuntu 11.04-et, egyelőre nagy katyvasz az egész, sosem használtam, viszont jó, mert gyors, és amire én használom a laptopot arra bőven elég a linux is. Egy olyan kérdésem lenne, hogy most próbálok nagyobb felbontást varázsolni a beállításokhoz konkrétan 1280x800-at, ez az lcd felbontása, viszont csak 1024x768-at enged. SIS Mirage 3-as gpu van a laptopba, nézegettem neten megoldást, elvileg van driver hozzá, de a linux fájlrendszerébe kellene másolnom 1-2 fájlt, amit nem enged... Konkrétan nem tudok a beillesztésre kattintani. Mi lehet a probléma? Elvileg rootként vagyok, és azzal a felhasználóval, amivel telepítettem?!
Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami még fontos lehet, hogy simán csak win 7-ből van telepítve az ubuntu. Valaki tud megoldást?