Hirdetés
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Igen, én már a Precise fejlesztői kiadását használom egy ideje. Új kernel, Debianból importált frissebb csomagok, ezek jellemzik. Még a Unityt nem frissítették, és sok új funkciót sem adtak hozzá a rendszerhez.
+(#42796) zed01:
Én azért is használom ezeket, mert nekem vannak olyan fejlesztéseim, PPA-ban tárolt alkalmazásaim amikkel lépést kell tartanom. Például a rendszerben történt változásokat nem tudom a Rendszermenttel azután követni miután már kiadták a kiadást.
Amúgy meg az LTS-ek fejlesztése jellemzően unalmasabb kicsit a köztes kiadásokénál, legalábbis tesztelői szempontból. Amíg pl. az Oneiric használhatatlan volt elég sokáig a fejlesztési ciklusában, addig itt azért nem ér annyi meglepetés. De ugyanez volt a Lucidnál is, végig tudtam követni az egész fejlesztési szakaszt. Mindazonáltal ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ajánlatos ilyen rendszereket használnia, nekem is sokszor jön jól egy-egy visszaállítási pont mikor mondjuk törés keletkezik a csomagoknál vagy a fél rendszert leszedte egy frissítés. De persze a rendszer vagy az alkalmazások elindíthatatlansága sem éppen ritka ilyenkor.(#42798) zed01: Hát, ezen ne múljon. A 3.2-es kernel rc7-es (a stabil előtti utolsó) kiadására épülő Ubuntus csomagok:
linux-image-3.2.0-7-generic
linux-headers-3.2.0-7-generic
llinux-headers-3.2.0-7
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest