Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
viw
aktív tag
1 - Kendek, vagy aki tudja a választ: Rendszerment ki tudja váltani az Ubi 11.10 frissítéskezelőjét? vagyis h a frissítést az Rment csinálja, automatikusan.
amúgy a frissítéssel egybekötött tisztítás és a live rendszer készítés miatt nagy köszönet az appért!
2 - "szőlői felügyelet" ubin. valami hasonló megoldást keresek, mint ami a windózereken van. vagyis h a kölök, ne nézhessen meg felnőtt tartalmakat a neten. csak adott időtartamban netezhessen és mindent visszanézhessek ellenőrzéskép,h. miket művelt a géppel. létezik valami komplett csomag erre?!
neten olyan megoldást találtam,h. adjak egy zsák legót a gyereknek.
nos, nem pont erre gondoltam...3 - mostanában olyant csinál az ubi, h. minden előjel nélkül random kijelentkezik. visszajövök és minden normális. logokat nem tudom mit és hol kellene nézni, és amúgy sem értenék hozzá... van valami ötletetek ezt megoldani?
köszi ha segítetek!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest