Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet asztali környezeteket telepíteni a unity 3d és a unity 2d mellé, úgy hogy a bejelentkezésnél választható legyen? A lényeg az lenne hogy gyorsítsuk a rendszert, és itt nem a ramról van szó az van (2gb) hanem a AMD Sempron(tm) proci a gond, tudom mindjárt mondjátok hogy vegyek egy 2 magosat de ez most nem aktuális
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.
Nem akarok visszafordíthatatlan károkat okozni, tehát vissza tudjam csinálni ha kell.
Hallottam az xubunturól ez miben különbözik a a jelenlegi ubuntu 11.10-emtől? ez valami nem hivatalos verzió, vagy csak az asztakli környetetben különbözik és minden más ugyanúgy fennmarad? mert elégedett vagyok a rendszerrel, de lassúnak tartom még unity 2d-ben is.
kérlek segítsetek dönteni!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.