Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet asztali környezeteket telepíteni a unity 3d és a unity 2d mellé, úgy hogy a bejelentkezésnél választható legyen? A lényeg az lenne hogy gyorsítsuk a rendszert, és itt nem a ramról van szó az van (2gb) hanem a AMD Sempron(tm) proci a gond, tudom mindjárt mondjátok hogy vegyek egy 2 magosat de ez most nem aktuális
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.
Nem akarok visszafordíthatatlan károkat okozni, tehát vissza tudjam csinálni ha kell.
Hallottam az xubunturól ez miben különbözik a a jelenlegi ubuntu 11.10-emtől? ez valami nem hivatalos verzió, vagy csak az asztakli környetetben különbözik és minden más ugyanúgy fennmarad? mert elégedett vagyok a rendszerrel, de lassúnak tartom még unity 2d-ben is.
kérlek segítsetek dönteni!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.