- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Üdv Kendek
Volna három kérdésem az egyik a rendszermentről a másik a 11.10 frissítésről a 3. pediglen a felhasználói fiókkal/jogokkal kapcsolatos.1, Csináltam rendszermentést (a programon belül semmit nem állítottam át) külön partíción van a rendszer és a home.
Amit kérdeznék ,hogy ugyebár ide menti /home/Rendszerment/visszaállítási pontok no azon belül bele megyek a home-ba akkor ott nem látom pl. a letöltéseket, képek stb adataimat/mappáimat vagyis üres.
Az lenne a kérdésem ha rendszer mentést csinálok akkor ha a /home/nevem alatt lévő képek,letöltés stb azt nem menti el a rendszerment? Vagy ha vissza állítok akkor ugyan úgy megmaradnak az letöltött/elmentett adataim a home könyvtárban?2, Éjféltől ha minden igaz lehet frissíteni a frissítéskezelőből? SG-n van egy vissza számláló 5 óra még innen gondoltam.
3, No ez amire nagyon nem jöttem rá.
Cserélni akartam bejelentkező hangot, bejelentkező képernyőt, ikont pl. ide is /usr/share/icons és ha másolni akarok akkor mindig ezt kapom Hozzáférés megtagadvaGondolom itt a jogokat kéne variálni valamit amit beállítani bírtam pl az ubuntu Tweakbe Nautilus beállításai ->>>> Be pipáltam Mappa megnyitása rendszergazdai jogosultsággal ,de ugyanúgy kapom az üzenetet hozzáférés megtagadva ha másolni akarok a rendszer könyvtárakba.
Még ami beállítottam a Felhasználók és csoportokban ----> Fiók típusa rámentem Rendszergazda. ,de így is ugyan az a helyzet.
Hogy bírnék másolni a rendszeren? gnome-look-on is írják /usr/share/icons ide másoljak ,de ha akarok akkor hozzáférés megtagadva
És volna még +ba egy , ugyebár átállítottam rendszergazdára ,de nem bírok vissza menni a felhasználói fiók típusának megváltoztatásnál az egyénire.?
Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest