Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Üdv Kendek
Volna három kérdésem az egyik a rendszermentről a másik a 11.10 frissítésről a 3. pediglen a felhasználói fiókkal/jogokkal kapcsolatos.1, Csináltam rendszermentést (a programon belül semmit nem állítottam át) külön partíción van a rendszer és a home.
Amit kérdeznék ,hogy ugyebár ide menti /home/Rendszerment/visszaállítási pontok no azon belül bele megyek a home-ba akkor ott nem látom pl. a letöltéseket, képek stb adataimat/mappáimat vagyis üres.
Az lenne a kérdésem ha rendszer mentést csinálok akkor ha a /home/nevem alatt lévő képek,letöltés stb azt nem menti el a rendszerment? Vagy ha vissza állítok akkor ugyan úgy megmaradnak az letöltött/elmentett adataim a home könyvtárban?2, Éjféltől ha minden igaz lehet frissíteni a frissítéskezelőből? SG-n van egy vissza számláló 5 óra még innen gondoltam.
3, No ez amire nagyon nem jöttem rá.
Cserélni akartam bejelentkező hangot, bejelentkező képernyőt, ikont pl. ide is /usr/share/icons és ha másolni akarok akkor mindig ezt kapom Hozzáférés megtagadvaGondolom itt a jogokat kéne variálni valamit amit beállítani bírtam pl az ubuntu Tweakbe Nautilus beállításai ->>>> Be pipáltam Mappa megnyitása rendszergazdai jogosultsággal ,de ugyanúgy kapom az üzenetet hozzáférés megtagadva ha másolni akarok a rendszer könyvtárakba.
Még ami beállítottam a Felhasználók és csoportokban ----> Fiók típusa rámentem Rendszergazda. ,de így is ugyan az a helyzet.
Hogy bírnék másolni a rendszeren? gnome-look-on is írják /usr/share/icons ide másoljak ,de ha akarok akkor hozzáférés megtagadva
És volna még +ba egy , ugyebár átállítottam rendszergazdára ,de nem bírok vissza menni a felhasználói fiók típusának megváltoztatásnál az egyénire.?
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest