Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
az x3100 inteles? megkavart a nevezéktan, mint máshol már kifejtettem, azért van nvidia 7200 kártyám, mert egyszerűbb nem volt pcie-ben, p35 chipsettel meg nem volt integrált vidkártyás, ami meg int. vidkártyás és kezelte a c2q-t, az meg nem volt beszerezhető
tehát a lényeg: vidkártyákban, különösen újabbakban, vagy nem túl öregekben nagyon nem vagyok otthon. viszont aziék valamikor nekikezdtek az x-szel kezdődő szériának, ami nem tudom, hogy áll.intelhez nem tudok beállítóról. de valszeg Sian barátomnak lesz igaza, bináris a dolog: vagy megy, vagy se. ha meg húzni akarja valaki a kártyát... akkor kösse madzagra

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát a lényeg: vidkártyákban, különösen újabbakban, vagy nem túl öregekben nagyon nem vagyok otthon. viszont aziék valamikor nekikezdtek az x-szel kezdődő szériának, ami nem tudom, hogy áll.