Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
az x3100 inteles? megkavart a nevezéktan, mint máshol már kifejtettem, azért van nvidia 7200 kártyám, mert egyszerűbb nem volt pcie-ben, p35 chipsettel meg nem volt integrált vidkártyás, ami meg int. vidkártyás és kezelte a c2q-t, az meg nem volt beszerezhető
tehát a lényeg: vidkártyákban, különösen újabbakban, vagy nem túl öregekben nagyon nem vagyok otthon. viszont aziék valamikor nekikezdtek az x-szel kezdődő szériának, ami nem tudom, hogy áll.intelhez nem tudok beállítóról. de valszeg Sian barátomnak lesz igaza, bináris a dolog: vagy megy, vagy se. ha meg húzni akarja valaki a kártyát... akkor kösse madzagra

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát a lényeg: vidkártyákban, különösen újabbakban, vagy nem túl öregekben nagyon nem vagyok otthon. viszont aziék valamikor nekikezdtek az x-szel kezdődő szériának, ami nem tudom, hogy áll.