Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
derossi
üzenetére
nekem utoljára a suse 10.1es volt fent a gépen asszem vagy 2 éve.akkor nekem csak annyit kellett csinálnom, h fent a jobbsarokban a hálózat ikonra kattintva engedélyeztem a hálózatot.ez egy integrált realtek 10/100/1000es hálókari volt.
az ubuntu nem tudom neked miért bugos
én eddig akárhány gépre tettem fel, mindig jó volt.nekem egy picit régebbi féle ubuntu 7.04 feisty fawn om van aminek a fele még angol
de mindent felismert, vagy is a notin még nem tom h a wifit viszie mert még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Aktív témák
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én eddig akárhány gépre tettem fel, mindig jó volt.nekem egy picit régebbi féle ubuntu 7.04 feisty fawn om van aminek a fele még angol
de mindent felismert, vagy is a notin még nem tom h a wifit viszie mert még nem volt lehetőségem kipróbálni.