- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Nah, teljesen a végére akartam járni a Brutforsz által felvetett parancs sornak, beléptem Lubuntu (Lxde graf.körny.) helyett ubuntuba (Gnome graf.), ráadásul admin-ként, de megintcsak nem működött, ahogyan azt előrejeleztétek, hogy nem ezen múlik, de megpróbáltam ezt is, újabb 5 perces várakozással, hátha... de semmi.
Azonban dbius -os módszer: siker.
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
Ha jól értem, mindkét parancs az ImageMagick-ra épül. Tényleg érdekes talány, miért működött akkor mégis csak az egyik parancs, a kettő közül, több különböző napon történt , több variációban elkövetett kísérletezésem után is...Kár, h Brutforsz-é nem működött, mert nem akarom, h letörjön... annyira lelkesen segitett nekem, és legtöbbször működtek is az ő felvetései is!
HÁLA BRUTFORSZNAK IS! Neked is, dbius.
u.i.: Barlangban dobolok, vörös a szemem , kinézek, közbe' a Nap lement-e...és ettől eddig, attól addig, ugyanolyan a másik oldal, télen banán , nyáron meleg, éjszaka van, Napozz Holddal! ...homokba dugtad az ujjad, legyen egy olajlelőhelyed...
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ...
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged