Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Nah, teljesen a végére akartam járni a Brutforsz által felvetett parancs sornak, beléptem Lubuntu (Lxde graf.körny.) helyett ubuntuba (Gnome graf.), ráadásul admin-ként, de megintcsak nem működött, ahogyan azt előrejeleztétek, hogy nem ezen múlik, de megpróbáltam ezt is, újabb 5 perces várakozással, hátha... de semmi.
Azonban dbius -os módszer: siker.
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
Ha jól értem, mindkét parancs az ImageMagick-ra épül. Tényleg érdekes talány, miért működött akkor mégis csak az egyik parancs, a kettő közül, több különböző napon történt , több variációban elkövetett kísérletezésem után is...
Kár, h Brutforsz-é nem működött, mert nem akarom, h letörjön... annyira lelkesen segitett nekem, és legtöbbször működtek is az ő felvetései is!

HÁLA BRUTFORSZNAK IS! Neked is, dbius.

u.i.: Barlangban dobolok, vörös a szemem , kinézek, közbe' a Nap lement-e...és ettől eddig, attól addig, ugyanolyan a másik oldal, télen banán , nyáron meleg, éjszaka van, Napozz Holddal! ...homokba dugtad az ujjad, legyen egy olajlelőhelyed...
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ... 
Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ...