Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Rövid, de egyszerű kérdésem van:
igen gyenge erőforrásokkal rendelkező régi gépre (konkrétan egy Dell OptiPlex GX110-re) milyen Linuxot pakoljak?
Javasoltátok már a Xubuntu-t és a Linux Mint-et is ilyen gépekre, de akkor végül is melyiket? Egyéb javaslat?Most épp az Ubuntu 10.10-et (x86) pakoltam rá, de nagyon nem vagyok tőle elájulva, ennél még az XP is gyorsabb volt ezen a gépen, ez csak vánszorog.

Köszi a segítséget!

Btw. a jelenlegi rendszeren érdekes hiba, hogy automatikus bejelentkezésre van állítva, be is jelentkezik, aztán azonnal logoff van, majd amikor "manuálisan" bejelentkezem, ugyanez a hiba, egyből kidob a bejelentkező képernyőre. Nem igazán értem, miért csinálja, újraindítás olykor megoldja...

Továbbá a bejelentkező képernyőn nyomott Restartnál nem indul újra, csak villognak a LED-ek a billentyűzeten, és nem csinál semmit...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest