Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
"Ez most cpu? Miért gondoltam, hogy hdd?">kicsit talán túlbonyolítottam, valóban.

az everest 64°C a cpu-ra vonatkozott, a hibajelentés inkább hdd lehet, de a korábbi bsod nem tudom, melyik. a cpu XP-n mutatott 64°C-nál valóban kevés. az eredeti kérdésem is inkább arra vonatkozna, hogy annak idején az XP alatt a képen leírt hiba összefüggésben lehet-e a bsod-kkal, függetlenül attól, hogy cpu vagy hdd?
különben intel c2d t7250 proci. és jobb szellőzéssel (az asztallapról egy kis emeléssel magasabbra helyezve) "megoldódott".
csak most, hogy Ubuntu is van rajta, gondoltam ránézek a lemezkezelpvel, erre ezt adta.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest