Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nah, egy jó időbe tellett a TrueCryptes konvertálás, de sikeresen megcsinálta. Nagy nehezen rájöttem arra is, hogy a létrehozott ext2_saved könyvtárban levő képet kitudom törölni simán, de magát a könyvtárat csak az alábbi paranccsal (mivel ez egy subvolume):
btrfs subvolume delete /media/truecrypt3/ext2_saved
Azért érdekes volt, hogy átnevezni meg simán tudtam.
A tömörítéses bigyulára én is kíváncsi vagyok, fel is csatoltam compress opcióval a cuccot. Mondjuk nem vok benne biztos, hogy ennyi elég, bár nem reklamált miatta, pedig ha hibás dolgot írok be, akkor nem csatolódik. Mindenesetre annyit látok, hogy míg ugyanaz a könyvtár méretileg ext4-ben 246,3 MB, addig btrfs-ben 245,9 csak.
Sebességteszteket majd megpróbálok csinálni, mindenesetre nem kell arra számítani, hogy gyorsabb az ext4-nél, legalábbis egyelőre biztosan nem. Inkább a funkcionalitása teszi napjaink egyik legkorszerűbb fájlrendszerévé a btrfs-t.(#28246) body007: ilyen nálam is néha előfordul, de nyomok egy Ctrl+Alt+(fél mm)egeret, aztán egyből jó lesz.
Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Autós topik
- EAFC 26
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest