Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kozyadam
tag
ma délután tettem fel VBoxban egy Ubu 10.04 szervert (RC képfájlból), amit már korábban sok alkalommal megtettem.
Első lépés telepítés után, hogy frissítem a rendszert. DE sajnos elkezdi letölten ia csomaglistákat és le is tölt párat, de a hu.archive.ubuntu.com alatt kiakad, és az utána lévő listákból is sokat kihagy.
megpróbáltam szintén VBoxból Ubu desktop rendszeren, de ugyanaz. még nem volt időm a Win helyett Linuxot indítani élesben, de gyanítom, hogy ott is ebbe a problémába ütköznék...
A hiba az én készülékemben lehet? Vagy senki sem éri el a tárolót? Frissítik? vagy tud vki vmit?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest