- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ubi alatt kikapcsoltam az alsó tálcát, eltüntettem. Hogyan tudom visszahozni?

Egyébként ha annó jól olvastam, akkor az ubisok úgy tartják,hogy úgy van rendjén és az a jó elrendezés szempontjából, ha a tálca és a start menü a kép tetején van. Szerintem nem vagy nálam nem. Mivel a szememmel egy vonalba a kijelző teteje van és pl . netezésnél az információ a tálca, a böngésző menüje alatt van. Tehát a kijelző felső 5-6 centijén, amit végülis pont meredeken a legjobban látok, olyan információ van, ami pont nem annyira érdekel. Más nincs így ezzel?
Meg lehet oldani valahogy,hogy kb olyan tálcám legyen elrendezésileg alul, mint winfos alatt, hogy vannak a menük, óra stb, de oda tegye le a programokat?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest