- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ubi alatt kikapcsoltam az alsó tálcát, eltüntettem. Hogyan tudom visszahozni?

Egyébként ha annó jól olvastam, akkor az ubisok úgy tartják,hogy úgy van rendjén és az a jó elrendezés szempontjából, ha a tálca és a start menü a kép tetején van. Szerintem nem vagy nálam nem. Mivel a szememmel egy vonalba a kijelző teteje van és pl . netezésnél az információ a tálca, a böngésző menüje alatt van. Tehát a kijelző felső 5-6 centijén, amit végülis pont meredeken a legjobban látok, olyan információ van, ami pont nem annyira érdekel. Más nincs így ezzel?
Meg lehet oldani valahogy,hogy kb olyan tálcám legyen elrendezésileg alul, mint winfos alatt, hogy vannak a menük, óra stb, de oda tegye le a programokat?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest