- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
upszilon
üzenetére
Vmwareről nem tudok nyilatkozni, viszont a virtualbox szerintem nem rossz! Milyen célra kell? Én a munkahelyi gépemen XP -t futtatok rajta olyan feladatokhoz, amihez muszáj windowst használni, mint pl. Microsoft Office 2003 programcsomag ha kompatibilitási gond lép fel az m$ -es doksikkal, sajnos elég gyakran előfordul, CISCO Packet Tracer program, sajnos az ubuntus verzió nem a legjobb, CISCO -s lokális tananyag, sajnos a CISCO linuxos lokális tanyagát nem sikerült beüzemelnem. 3d van de nyilvánvalóan az lassú. Egyébként a sebessége szerintem jó, qemuhoz képest tudok nyilatkozni. Támogat virtualizációs technológiákat. USB -s eszközöket. Itt a fórumban visszább már PuMbA írta miként lehet azt beüzemelni.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest