- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
body007
üzenetére
Mindegy, marad egyelőre a nyílt driver! Volt fent 9.10 -es is. Azzal is ugyanez volt a probléma ahogy PuMbA is írta, csak akkor még annyira nem foglalkoztam azzal, hogy linux alatt használjam a gépem HTPC képességeit. Pedig jobb lenne! Már a hangminőségbeli javulás miatt is a winhez képest és persze a színek is jobbak. Mondjuk az is érdekes, hogy az fglrx driverrel a színek elmásznak. Fakóbbak és a fekete is inkább szürkésebb. Mivel a hardveres video gyorsítás sem működik megfelelően ATI -val így tulajdonképpen végül mindegy is, hogy fglrx alatt nem megy a natív felbontás. Egyelőre jegelem a dolgot! Majd még a munkahelyi gépemen kipróbálom a hw video gyorsítást kíváncsiságból, azon 9.04 van fent. Jó az aláírásod!
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba! 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba!