Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem bánom, ha valaki elmondja a véleményét, de hosszú hetek óta Te gyakran dühöngve, támadólag, sértődötten teszed. Elmondtad egyszer, elmondtad kétszer és sokszor véleményedet pl. a linux biztonságáról. Elolvastuk. Ez a te véleményed, de ne hőbörögj már, fogadd el, hogy másoknak - ebben is (?) - eltér a véleménye.
Már többször előfordult, hogy majdnem írtam, fejezd be, csak nem akartam a fórumot még jobban szétoffolni.
Sajnos azt látom, hogy rontod a színvonalat, és segítőkész, valószínűleg linux témában Náladnál jártasabb embereket nevezel tudatlannak.
Mint más is írta régebben, nem muszáj itt lenned és látogatnod a fórumot. Gyanítom sokan megköszönnék Neked, ha nem mételyeznéd az itt folyó társalgást.
Részemről nem bánnam - ha másként nem megy -, egy moderátor venné kezébe a dolgot.
Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- GTA V
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest