Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Kiszedtem az fstab-ból amit beleírtam, így az enyém minden fájl. Ugyanakkor 777 minden fájlra, ez nem tudom normális-e. (Megy a megosztás is, ahogy eddig, majd még próbálkozok fstab-al.)
Jelenleg két gondom van:
- lassú a film lejátszás: Az alap médialejátszóval kis méretben még egész tűrhető, de teljes képernyőn már szemmel láthatóan akad kicsit. Pedig sima xvid-ről van szó. Gnome Mplayer-el nagyon akad, sima Mplayer-el meg nem is jeleníti meg a képet, csak a hangot. A gépem videokártyája: intel 82855 igp. Kerestem hozzá drivert, de az intel oldalán azt írták hogy jó ami a linux-hoz van.- ha az Fn+F3 illetve Fn+F4-el változtatom a hangerőt, akkor előjön egy külön ablak amiben megjelenik egy csík ahogy változtatom a hangerőt. Jól néz ki, de lefagy tőle a rendszer

Ha így megy tovább összeakad a bajszunk a Linux-al

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest