Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Kíváncsi lettem, hogy hogy áll a mobil a kábellel szemben (most hagyjuk, hogy a barátunk betárcsázósról beszél, hiszen a network manager bugjáról volt szó, ami leginkább a dsl-eseket érinti). Lehetne a hup-on indítani egy linux specifikus szavazást, de oda ahogy nézem leginkább tekik járnak, akik könny(ebb)en veszik az ilyen akadályokat, szal nem lenne valós az eredmény.
Megpróbáltam amúgy azt csinálni, hogy letöltöm a ppa-ról a 4 csomagot, és install után felrakom usb-ről, és úgy installálom, de meghalt tőle a nm, szal nem az igazi így sem. Bár ezt mégegyszer megpróbálom, mert gyanús, hogy én baltáztam el valamit közben.

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest