Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
mert kb 20-30 % használ unix alapú rendszereket és úgy gondolják azok majd megoldják magunknak, nah meg ugye a unix openspure szóval adogatni a forráskódokat

nekem is nagyon tettszik a notepad ++ előtte dreamweavert használtam, de az inkább csináljunk valami oldalt egyszerűen alapon működik és aki nem arra akarja használni teljesen felesleges dolgok vannak benne
én mondjuk ilyen orrvérzésig kattintgatós vagyok

bár már egy ideje hozzászoktam a karakteres dolgokhoz is, mióta megismertem a linuxot
telepíthető alatt azt értem h letöltöd a deb fájlt és elindítod akkor feltelepíti, mintha win alatt lenne van rá módszer h parancssorból telepítsük de nem jut eszembe

valami dpkg -i akarmi.deb de nem vagyok benne biztosközben rájöttem az aliasra
nem alis kell neked hanem parancs készítés
milyen jó h anno elmentettem azokat a válaszokat amik nekem kellettek

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs