Hirdetés
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Servert? Ezt nem értem. Eddig az volt, hogy ezt a 12MB-os minit. Mi lenne a hátrányom a server változathoz képest?
te tudod mit szeretnel, az apt tudja hogyan tegye fel.
Dehogy, képes vagyok tanulni, de itt még az alapvető összefüggéseket sem látom tisztán. Például nem tudom, hogy ami a mini után feláll, az mégis mit tud? OK, van vezetékes internetem a ruterből, bedugom, de ha nem kezeli valamiért akkor nálam egyből megállna a tudomány. Akkor odaadnám mondjuk CD-n vagy USB-n, miután letöltöm egy másik gépen? De USB például van alapból, vagy előbb azt is telepíteni kell? Bocs, de nálam ilyen és ehhez hasonló elemi kérdések merülnek fel, nem pedig az, hogy valami nekem automatán dolgozik, vagy sem.
Aktív témák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest