Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sikerült széttúrnom a sambát (nem látta a Windows-os gép az Ubuntura kötött nyomtatót, állítgattam a megosztást 1-2 howto szerint, de semmi hatás, ezért feltettem a samba4-et, hátha azzal megy (valamelyikben írták, hogy a 3.4 nem támogatja az NTVLM2-t, gondoltam a 4 már talán igen
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?
Aktív témák
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?