Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
törölt tag
na, ilyen is van.
sok ev solaris es linux felhasznalokent azt mondom h a 9.10-zel elegem lett az ubuntubol. egyszeruen mar nem azt adja, amire nekem szemely szerint szuksegem van. tiszta sor h velem van a hiba
zavar h tul van bonyolitva, mindent meg akar csinalni helyettem es egy csomo minden fut a hatterben, ami csak a juzer kenyelmet hivatott szolgalni. legjobb valasztasom a 8.04 server volt, a tobbi fejlesztes mar nem nekem valo. megtartom livecd-nek (csinalok majd belole ujra sajat szemelyre szabott verziot, amikor erre lesz szuksegem), mert arra nagyon jo, de dolgozni, fejleszteni es csak ugy siman sajat rendszernek visszaterek a debian-ra.
viszonlatas!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
zavar h tul van bonyolitva, mindent meg akar csinalni helyettem es egy csomo minden fut a hatterben, ami csak a juzer kenyelmet hivatott szolgalni. legjobb valasztasom a 8.04 server volt, a tobbi fejlesztes mar nem nekem valo. megtartom livecd-nek (csinalok majd belole ujra sajat szemelyre szabott verziot, amikor erre lesz szuksegem), mert arra nagyon jo, de dolgozni, fejleszteni es csak ugy siman sajat rendszernek visszaterek a debian-ra.