Hirdetés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok
probálkozom a linuxal de belfutok jópár gondba,
az elsö nagynehezen felment kubuntu 7.10 a Vista melé.DE csak akor települt ha ö határozhata meg a partició méretét
,amugy aval a hiba üzivel szált el,hogy nem tudja az alrendszert telepiteni.Ha a nyitó képernyönél kiválasztottam az installt akor a nyelvi csomagok tellepitésekor lefagyot.Most fent van és vele is írok,de nem tudom telepiteni az Envy javitásást mert nem engedi,hogy beírjam a rendszrgazda jelszó.Pedig létre hozztam mégegy felhasználó fiókot is de itt is az van,hogy begépelem sudo apt-get install -f és utána kéri a jelszót de csak fehét kúrzor villog és nem tudok bele írni semi
.Ha entert ütök akor kiirja,hogy hibás jelszó.
Mit lehetne kezdeni a gondal 
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
probálkozom a linuxal de belfutok jópár gondba,
az elsö nagynehezen felment kubuntu 7.10 a Vista melé.DE csak akor települt ha ö határozhata meg a partició méretét
,amugy aval a hiba üzivel szált el,hogy nem tudja az alrendszert telepiteni.Ha a nyitó képernyönél kiválasztottam az installt akor a nyelvi csomagok tellepitésekor lefagyot.Most fent van és vele is írok,de nem tudom telepiteni az Envy javitásást mert nem engedi,hogy beírjam a rendszrgazda jelszó.Pedig létre hozztam mégegy felhasználó fiókot is de itt is az van,hogy begépelem sudo apt-get install -f és utána kéri a jelszót de csak fehét kúrzor villog és nem tudok bele írni semi