Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Szíves elnézésed kérem ha belegázoltam a lelkivilágodba! Az én olvasatomban nem jó másra. Nem tartom felsőbbrendűnek a linuxot. De az biztos, hogy nyugodtabbak a hétköznapjaim amióta használom (8 éve). Senki sem mondta, hogy nem sebezhető. Mint írtam ha valaki akar valamit az meg is szerzi.
Másfelől az ember segíteni akar és egyúttal tanulni is. Én a véleményem, a meglátásaim és a tapasztalatiam mondom el. És ha valaki tud hozzátenni az megteszi. Azért vagyunk itt (is). Amennyiben ez Őfelségének marhaság úgy én könyörgöm bocsánatáért! Csak a fejemet ne vegye!

Ha több alkalommal elbuktál volna több 10 esetleg több 100 G adatot a sz@ros windows és windows közti ntfs kompatibilitási problémái miatt. Ha elég vírus és ad mászott volna már be a gépedre. És ha win3.1-től fogva eléget telepítettél volna akkor Te is megtiszteled a másikat azzal, hogy segíted őt és nem nevezed marhaságnak azt amit leír
Tisztelettel:
-Nagytalp-
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest