Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
pl. partimage De van sok lehetőség, ha rákeresel.
Egyszer én is csináltam, kb. fél éve egyik vinyóról másikra, de már nem emlékszem, hogy mivel
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.
Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.