Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
pl. partimage De van sok lehetőség, ha rákeresel.
Egyszer én is csináltam, kb. fél éve egyik vinyóról másikra, de már nem emlékszem, hogy mivel
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.
Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.